Mentor pályázat | Marom Budapest

Mentor pályázat

| pályázat

Pályázat

A MAROM Egyesület ZSK2028 projektje pályázatot hirdet olyan 18-25 év közötti fiatalok számára, akik – identitásuktól függetlenül – érdeklődnek a zsidó kultúra iránt.

A pályázat célja: Olyan projektjavaslatokat várunk, amelyek zsidó vonatkozású kulturális, társadalmi kérdéseket tematizálnak, illetve kifejezetten az identitással kapcsolatos kérdéseket vetnek fel a képzőművészet, film, fotográfia, zene, színház, irodalom, stb eszközeit használva. A megvalósuló projekt műfaja széleskörűen értelmezhető, a verstől a videón át akár a performanszig terjedhet. Előnyben részesülnek azok a pályázatok, amelyek közösségi dimenzióval rendelkeznek és megvalósításuk esetén alkalmasak közösségek, csoportok bevonására, illetve kivitelezésük során az azokkal való együttműködésre építenek.

Három nyertes pályázó a projekt kidolgozásához, véglegesítéséhez január-február hónapokban havi 20-20 ezer forintos ösztöndíjban részesül, valamint egy-egy, az adott kulturális területen tapasztalattal rendelkező mentor segíti majd munkájukat. A tervek sikeres kidolgozása esetén a ZSK2028 50-70.000 Ft-tal támogatja a kiválasztott projektek kivitelezését és a bemutatja azokat a Bánkitó fesztivál 2020 hivatalos programjában.

 

Beadási határidő: 2019. November 14.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a projekt rövid leírását (3000-4000 karakter), valamint a pályázó önéletrajzát.

A pályázatot elektronikus úton kérjük eljuttatni az zsk2028@gmail.com címre. Kérjük, az elektronikus levél tárgyában jelölje meg: Mentor pályázat

A pályázatok elbírálását a ZSK2028 résztvevői és a majdani mentorok végzik.