A Szabad Terek tagja, a Klímaakció pécsi koordinátor szervezete
A Nappali és a Reggeli eredeti célkitűzése volt a lehető leg fenntarthatóbb vendéglátás, helyi termék és alapanyaghasználat, tero waste közeli működés. Sok közösségi programban, együttműködésben veszünk részt, a Felelős Gasztrohőstől a Szabad Terekig, a Baranyai Gasztroklasztertől az Eenlarge Europeig.
MOTIVÁCIÓINK & AMIT MÁR CSINÁLUNK:
A mindennapi működésben lépésről lépésre igyekszünk maximalizálni a fenntartható gyakorlatokat, célunk a zero waste. 90%-ban helyi alapanyagok használata a konyhán, nulla egyszer használatos műanyaghasználat (nincs se szívószál, se eldobható kávés pohár, se semmi hasonló), csak bioborok a kínálatban, a röviditalkínálatban hangsúlyosan magyar gyártmányú italok, és nincs másik földrészről import (kivéve néhányféle rum), bio specialty kávé, házi tej, a beszállítók nagyrészt visszaváltható üvegben/dobozban hozzák termékeiket (nincs ezzel hulladék).
AMIRŐL NEM BIZTOS, HOGY LE TUDUNK MONDANI:
Egyelőre a húsos ételek maradnak a kínálatunkban, de egyre kisebb arányban.
AMIT KÖZÖSEN TERVEZÜNK:
Vállaljuk, hogy tovább fejlesztjük fenntarthatósági törekvéseinket.
Minden nap friss, helyi ételeket kínálunk a vendégeinknek.
Comments