top of page

OLTAI KATA - 50KM KIHÍVÁS

Kurátor, művészettörténész
ZUBRECZKI DÁVID - 50KM KIHÍVÁS

KIHÍVÁSOM: 30 NAP


Kurátor és művészettörténész vagyok, aktuálisan egy új helyet és ügynökséget kezdtem, Sincerely Youry Space néven, ami kulturális produkciókkal foglalkozik. Elsősorban identitással, helytörténettel, női szemponttal, elnyomott hangokkal foglalkozunk a jövőben, ahogy nagyjából eddig is ez izgatott kurátorként, amiben más most, hogy a művészet szűknek érzett eszköztárát kiterjesztem. Továbbra is viszem a vintage butikom, a Konfekciót a Rákóczi tér mellett. Nem vágyom vissza az immár 12 éve elhagyott intézményrendszerbe.


MOTIVÁCIÓIM & AMIT MÁR CSINÁLOK:

Nagyjából öt éve határoztam el, hogy lemondok a húsról, megpróbálok teljes erővel megundorodni tőle, pusztán az állatok miatt. Nagyon szerettem a húst, kemény 3 év volt, amíg teljesen el tudtam felejteni. Néha megkívánom persze, és ennél holisztikusabban nem tudtam változtatni az étkezi szokásaimon, részben mert nagyon kevés időt szánok erre, részben mert az étkezés elsősorban táplálkozás nekem és semmi más élvezeti értéke nincs. Fontosnak tartom ezt a felvetést, és egyre több morális kérdést vet fel az emberben, hogy hogyan lehet értelmesen élni a jelenben, minden hasonló elgondolkodtató projekt egy lehetőség, hogy az ember értelmes balanszot találjon a produktív élet és a konstans lelkiismeretfurdalás között.


AMIT VÁLLALOK:

A tejtermékek a végtelen gyengéim, megpróbálok a lehető legközelebb jutni a kihívás célkitűzéseihez ebben, és átvezetni a hétköznapi működésünkbe. Nagyon nagy kihívás ez ám nekem. Teavaj nélkül szerintem nem is tudnék élni.


AMIBEN FEJLŐDNÉK

Tudatosabb fűszerezés és kiegyensúlyozott táplálkozás értelmesen. Talán elérhetem azt is, hogy élvezetet találjak az evésben vagy legalább az elkészítésében.


AMI NEHÉZSÉG LESZ:

Tejtermékek értelmes és árban is elfogadható beszerzése. Nagyon szeretem és nagyon sokat, sokfélét is fogyasztok.


AMIRŐL NEM BIZTOS, HOGY LE TUDOK MONDANI:

Kávé és teavaj. Punktum.



HALLG

Comments


 ÁTUTALÁSSAL

10918001-00000051-62860006 (HUF)HU81
1091 8001 0000 0051 6286 0013 (USD)

HU86 1091 8001 0000 0051 6286 0020 (EUR)

SWIFT: BACXHUHB // UNICREDIT BANK
 

A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE

A NAGYKÖVET NEVÉT!

EGYSZERI ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

RENDSZERES ADOMÁNY

A FIZETÉS SORÁN ÍRD BE, MELYIK NAGYKÖVET MUNKÁJÁT SZERETNÉD TÁMOGATNI!

bottom of page