Támogatási Szerződési Feltételek | Marom Budapest

 

TÁMOGATÁS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

NYILATKOZAT

Jelen adatkezelési nyilatkozat elfogadásával, a Felhasználó elfogadja, hogy a Marom Klub Egyesület (1073 Budapest, Akácfa utca 58.) saját felhasználói adatbázisában tárolja, és a támogatási felület választásától függően átadja az

  • Unicredit Bank (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.),

vagy

  • PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.

mint adatkezelő részére az alábbi személyes adatai közül azokat, amelyeket a Felhasználó magáról megad: vezetéknév, keresztnév, irányítószám, település, cím, telefonszám, e-mail cím. Nem kötelező megadni a következő adatokat: irányítószám, település, cím, telefonszám.

Az adatkezelés és adattovábbítás célja: a Felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók (hírlevél feliratkozás, adomány fizetése bankkártyával, vagy átutalással) visszaigazolása és a Felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring (az elektronikus úton kezdeményezett banki tranzakciók kontrollját támogató, csalás felderítő rendszer).

Az adatokat sem a Marom, sem az Unicredi Bank, sem a PayPal (Europe) harmadik félnek nem adja át. Az adott bank, vagy fizetési felület általános szerződési feltételeit annak nevére kattintva érheti el.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott elérhetőségi adatait a Marom támogatói kapcsolattartás céljára tárolja és felhasználja. A Felhasználó bármikor kérheti adatai törlését, helyesbítését, megtilthatja azok további felhasználását, illetve tájékoztatást kérhet adatai kezelésének részleteiről az info@marom.hu email címen.

A Marom az Ön személyes adatát kizárólag a jelen adatvédelmi nyilatkozat és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően dolgozza fel. Amennyiben azonban Ön személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban mégis panaszt szeretne tenni, vagy más módon elégedetlen azzal ahogyan az adatait kezeljük, jogában áll a felügyeleti hatóságnál panaszt tenni.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu)

Bírósági út: az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat megtalálja ezen a linken.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónk